Whisky specialist / Storyteller

 – Link naar Facebookpagina van Dennis

– Link naar Instagram

– Link naar website van Dennis

– Ierland Specialist

– maar ook:  Glenrothes,

   Bowmore, Highland Park en heel veel meer..

 

Whisky is Passie.
Iets wat alle ambassadeurs gemeen hebben. Niets liever delen we de passie, verhalen en kennis met iedereen die het wil weten.

Het gaat alweer ver terug voor mij, Ooit voor whiskyfestivals er waren was ik er al in geïnteresseerd en na een bezoek bij het allereerste whiskyfestval in Londen werd het alleen maar meer. Ik mocht daar de grote van de whiskywereld ontmoeten zoals Richard Patterson en Ronnie Cox (The Glenrothes) en andere. Later nog Raymond Armstrong ( ooit Bladnoch) en John Glaser (Compass Box). Mannen die me stuk voor stuk hebben geïnspireerd en nog mooier me kansen hebben gegeven stage te lopen ,werken en op te leiden.

Zo ben ik jarenlang voor the Glenrothes brand ambassador geweest waarmee we oa. de 1e tasting in een luchtballon hebben gedaan. Tegenwoordig werk ik onafhankelijk maar mag ook vele mooie merken vertegenwoordigen.

Een aantal jaar terug heb ik de Irish whiskey academy gevolgd daar mijn interesse in de steeds meer opkomende Ierse markt geprikkeld was door de bijzondere dingen die ze daar doen.
Inmiddels mogen we ons wel een klein beetje specialist noemen op deze fantastische producten.

We verzorgen dan ook vele ( online) proeverijen, trainingen, fieldmarketing en evenementen op gebied van whisk( e)y maar kunnen ook op ander vlakken prima uit de voeten . (wisk(e)y spirits & More)
Informeer naar wat we voor u kunnen betekenen !

We hebben zojuist de 1e Bowmore podcast gelanceerd, binnenkort zullen er meer Podcasts van onze hand komen onder de naam Whisk(e)y spirtis & More

 

Contact gegevens:

Dennis@blacksheepredsheep.com
06 14155152