Whisky specialist / Kenner oude Bottelingen

 

– Link naar Facebookpagina van Michiel

– Volg Michiel op Instagram

– Website van Michiel

 

MAAK KENNIS MET DE MEEST ZELDZAME WHISKY’S

Dutch Whisky Connection bestaat als clubje hobbyisten al ruim 20 jaar. Een aantal mensen verzamelden en ruilden flessen en drams. Vooral Ardbeg, Longmorn, Springbank, en Laphroaig, maar uiteindelijk vooral wat erg lekker was.

Voor bijzondere gelegenheden en bijzondere groepen verzorgen we graag een mooie avond met een geweldige reeks whisky’s, en een boeiend gepassioneerd verhaal. Een serie glaasjes inschenken en bij elk glas zeggen: “dit is lekker” kunnen meer mensen. Een juiste mix tussen achtergrond kennis, anekdotes en passie is wat mensen boeit. En dat is precies wat Dutch Whisky Connection u aanbiedt.

Bij whisky clubs, bij slijters, maar ook in company bij bedrijven of ter ondersteuning bij een event van een bedrijf; het kan allemaal. We hebben ook met al deze vormen ruime ervaring. We weten wat het is om de gasten te boeien door een uitgebreid verhaal. Maar ook om in korte pauzes van een bestaand programma een pitch te geven die de avond verbind door middel van het genot van een glas.

We doen nationaal, maar ook internationaal masterclasses voor whiskyclubs, hotel-restaurants en bedrijven, of een groep vrienden. We doen uitsluitend masterclasses met in ieder geval een deel oudere en exclusievere whisky. Deelname en kosten in overleg.

Onbetaalbare Whisky proeven waar je alleen maar van kan dromen? Michiel heeft ook een groot assortiment samples / proeflesjes van 2cl, zo kun je “betaalbaar” je droom whisky toch een keer proeven.

Contactgegevens:

wigman@dutchwhiskyconnection.nl 

Tel: +31 (0)6 55 70 67 88