Whisky specialist / Storyteller

 

– Dé bourbon en USA Specialist

– Link naar de Facebookpagina van Whisky4all.

– Volg Whisky4all op Instagram.

– Eigenaar Whisky4all.

 

 

Proeverijen van Whisky4all
De meest gehoorde vraag is: “Welke mogelijkheden biedt Whisky4all voor een whiskyproeverij?” Het beste antwoord is een wedervraag: “Zeg het maar, wat wilt u?” Er is namelijk heel veel mogelijk: whisky uit alle denkbare landen, van alle denkbare leeftijden en uit alle denkbare prijscategorieën, op locatie én natuurlijk ook online.

Meest gekozen thema’s zijn ‘standaard’, ‘world’ en ‘Amerikaans’. Bij de 1e ligt het accent op Schotse single malts, bij de 2e op (zeer verrassende) whisky’s die juist níet uit Schotland komen. En als het om ‘Amerikaans’ gaat, dan haalt u met Whisky4all dé expert op dit gebied in huis. Reken ook hier op een uitermate verrassende line-up.

Voor slijters en horeca geldt: Whisky4all heeft een goede samenwerking met Van Wees Holland en Bresser & Timmer. Dat maakt de inkoop extra aantrekkelijk, garandeert daarnaast kwaliteit van de producten.

Proeverijen zijn mogelijk voor zowel beginnende als gevorderde liefhebbers, voor particulieren en voor bedrijven. Dus zeg het maar, wat wilt u?

Contact gegevens:

info@whisky4all.nl
Tel: +31 (0)6 2170 8996